Brengt mensen bij elkaar     Centraal gelegen

0512-33 02 54    info@friescongrescentrum.nl

Faciliteiten

Deze locatie heeft duizend en één mogelijkheden door haar: evenementenhal van 5500 m², paardensportaccomodatie, congreszaal van 800 m², acht zalen en een ruim evenemententerrein.
Het Fries Congrescentrum Drachten beschikt over drie bars en een hotellounge. Daarnaast bevinden zich op het terrein 1200 eigen parkeerplaatsen.


Vergaderen

Voor het organiseren van een vergadering of een vergelijkbare bijeenkomst, bent u bij het Fries Congrescentrum Drachten aan het juiste adres. Wij bieden vergaderruimtes aan voor 10 t/m 150 personen. 

Congressen

Het Fries Congrescentrum heeft vele mogelijkheden om uw congres of symposium te faciliteren. Onze locatie beschikt over een grote verscheidenheid aan ruimtes om uw bijeenkomst te organiseren.

Trouwen

Het Fries Congrescentrum Drachten is de ideale locatie om jullie huwelijksfeest, jubileumfeest of receptie te vieren. Van koffie met petit four tot campagne met bruidstaart wij bieden u een tal van mogelijkheden.

Feesten

Heeft u iets te vieren particulier of zakelijk?
Dit is mogelijk bij het Fries Congrescentrum Drachten. Wij bieden u graag een van onze arrangementen aan of maken een offerte op maat voor uw specifieke wensen.

Evenementen

Het Fries Congrescentrum Drachten is een uitstekende locatie voor uw evenement. Met een prachtige evenementenhal een groot buitenterrein en het zalencomplex heeft u genoeg mogelijkheden om een succesvol evenement te organiseren.

Paardenevenementen

Het Fries Congrescentrum Drachten beschikt over een evenementenhal van 5500 m2, 150 stallen, een binnen rijbaan, 3 buite rijbanen, stapmolen en 5 paardendouches. Onze accomodatie is dan ook uitermate geschikt voor paardenevenementen.

Brengt mensen bij elkaar

GRATIS parkeren

 CENTRAAL GELEGEN